Ansatte

Naturbørnehaven

 

Leder
Mette Dahl

Mette bor i et lille hus ved skoven tæt ved Bredballe – sammen med sin mand og 3 børn. Mette er uddannet beklædningshåndværker og har arbejdet med dette, inden hun startede på Steiner skolen i 2014.  Først i skolen og SFO’en og sidenhen i Naturbørnehaven Birkely.

Mette har færdiggjort sin uddannelse som steinerpædagog i december 2021.

Pædagog
Jacob Munkholm Damgaard

Jacob er født 1983, gift med Solveigh og far til 2 drenge og en pige. Jacob er udlært murer og har arbejdet i faget i 10 år. I 2019 blev han færdig med pædagoguddannelsen og har efterfølgende arbejdet i børnehaven Grangård Jelling i et par år. Jacob har været tilknyttet Naturbørnehaven siden 2020.

 

Pædagogmedhjælper
Carina Korsbech

Carina er fra 1986 og bor i Skibet sammen med sin mand Kasper og deres to piger.
Hun er uddannet cand.mag. i Spansk fra Aarhus Universitet (2013) og har arbejdet med læring og sprogpædagogik, blandt andet som faglærer i Spansk i Overskolen på Rudolf Steiner skolen i Aarhus (2011-2017). Det pædagogiske arbejde og en fascination af det lille barns udvikling, der opstod under moderskabet, ledte hende på et tidspunkt over i daginstitutions-universet, hvor hun har fundet sin plads. Carina har været tilknyttet Naturbørnehaven siden 2022.